torstai 9. helmikuuta 2012

Hyvää vauhtia Helmikuussa

Tässä on ykskaks hypähdetty Helmikuun puolelle; kuntoutuksen aikana ei tullut tehtyä merkintöjä; kaikki energia kului aikataulun noudattamisessa, allasjumpissa, hoidoissa, ruokailuissa...jotain pientä sain askarreltuakkin!
Viikko kuntoutuksesta olimme 4 päivän reissulla Vuokatissa; voiko sanoa miten turhaa on mennä paikkaan jossa koko ajan -30 astetta, sillä lämpötilalla meikäläistä ei saa laskettelemaan eikä hiihtämään. Joku sanoisi että olipahan muutos olla eri paikassa mutta minä sanon että mielummin olisin ollut omalla mökillä! Kyllä se onkin meidän ykköskoti! Kevät, tule jo vauhdilla!!!

Kirjoja on kulunut liukuhihnalta. Erittäin hyvä yllätys oli Haarautuvan Rakkauden Talo (Petri Karra). En olisi itse valinnut sitä luettavaksi mutta luin kun suositeltiin ja se kannatti! Maya mysteerit on myöskin takanapäin ja nyt lupaavasti 2 Alyson Noelin kirjaa punaiset tulppaanit ja sininen kuu. Kyseessä yliluonnollisia aiheita käsittelevä kirja ja arvelisin suoralta käsin että tykkään. Täytyy jälkeenpäin mainita jos kirjat on ihan suositusten arvoisia!

Näin kovalla pakkasella ei huvita oikein tehdä mitään. Paitsi että klubilla on tullut käytyä keilaamassa Harrin, Moonan ja Tonin kanssa, hierontatuoleissa, solariumissa. Tänään myös kampaaja stailasi hieman uuteen uskoon hiuksiani ja huomenna vietetään vävykokelaan synttäreitä vielä!

Mökille on kova hinku päästä....taidan mennä retriittiin yksin viikoksi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti