maanantai 9. huhtikuuta 2012

Olen ollut tosi huono bloggari, kaikki aika on mennyt koiruuksien hoidossa! Meillähän on jouluna 5 v täyttänyt Torsti bullmastiffi (Bullgrins End of Ghosts) sekä nyt Tammikuussa meille kotiutunut Bondi ranskanbulldoggi (Kwateens Bond James Bond). Ranskanbulldoggi on aika hauska rotu, varsinainen LUUPÄÄ niinkuin Bondin veljen Pomon omistajat sanoivatkin. Veljekset tapasivat pariin kertaan Kokkolan koirapuistossa kun Pomon omistajat Hanna ja Riku olivat lomailemassa tässä lähellä. Oli hauska seurata "agenttiveljesten" adhd pelleilyä joka ei loppunut millään! Kaikkien päälle iästä rodusta ja koosta riippumatta! Huh huh!

Lisäksi tyttäreni Emman hyvä ystävä Laura on ilokseni tutustuttanut minut Mustan Tikarin Veljeskunnan kirjasarjaan. Olen nyt kolmannessa osassa ja kirjat tuntuu sillätavoin mielenkiintoisilta luettavilta että 500 sivua menee pariin kolmeen päivään. Onneksi osia on vielä muutama jäljellä!

Ja lunta tulla tupruttaa! Näytti jo että kohta alkaa kesä tulla mutta vaikka asfaltti oli jo kuiva ja aurinko paistoi, nyt taas tulee hiutaleita oikein pyrynä....onneksi loppuviikolle on luvattu +10 - +15 asteen kelejä. Toivottavasti kaikki tämä korreloituu mahtavina helteinä kesällä! Toivossa on hyvä elää...

Pääsiäistä vietettiin pitkästä aikaa Kokkolassa. Nähtiin oikeita trullejakin ja saatiin hienoja pajunkissa-höyhen oksia sekä kortteja. Munat vain loppui kesken (!!!) joten viimeiset isohkot poikatrullit sai sand-witchejä! Ei huono :P

Aikaa on positiivisesti syönyt myös Kokkolan Sports Club. Hankimme kaikille perheenjäsenille jäsenyydet Helmikuussa eikä ole kaduttanut! Huipentuma minulle on kutsumani "helahoito" jossa aloitan solariumista, sitten hierontatuoleihin, salille ja lopuksi infrapuna saunaan! Päänsäryt on jo hieman hellittäneet, vielä kun nukkuminen menee kohdilleen niin vähän helpottaa. Unimasa tuntuu kertakaikkiaan hylänneen meikäläisen, eikä aamua ole mukava aloittaa ennen kukon laulua klo 4.

Tässä alkaneessa kuussa tuntuu olevan paljon matkustusta; Emma lähtee Epsanjaan kuukaudeksi, Moona käy Fär-saarilla ja mut yllätettiin vielä Vuokatti laskettelureissulla! Tällä lumentulolla se kuullostaa erittäin buenolta!
Kohti reissuja sekä vappua....moi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti