tiistai 10. tammikuuta 2012

Tiistai -8 astetta

Kokkolassa on tänään ollut kaunis talvinen -8 asteinen pakkaspäivä. Tämä vuosi on lähtenyt reippaammin liikkeelle; Harri ja Toni ovat aloittaneet juoksulenkit, Emma wii zumban ja minä olen yrittänyt ryhdikkäämmin lähteä koiran kanssa liikkeelle. Kyllä se  niin vain on että kun pukeutuu kelin mukaisesti siellä ulkona on kiva olla ja kun tulee lähdettyä niin voisi olla vaikka pitempäänkin. En myönnä että motivaattorina toimisi reilun viikon päästä alkava kuntoutuksen 2-jakso...

Aloitin Paulo Cohelon Alef:in. Uskomattoman sujuvaa tekstiä, tulee vähän väliä mieleen että haluaisi lainata joitakin kohtia esim. feisbuukkiin, mutta kun niitä kohtia on aivan liikaa...koko ajan! Jotenkin oletin ennen ensimmäisen kirjan lukua että teksti olisi hidaslukuista ja vaikeasti ymmärrettävää mutta lähestulkoon päinvastoin. Suosittelen, vaikka en olekkaan lukenut kirjaa vielä loppuun.

Ranskanbuldoggi kuume. No, se on ollut Pian Ainoa feisbuukista katsoessa yltyvää...tänään otin ensimmäisen kontaktin Mörkömurinaan joka sijaitsee Oulun lähettyvillä. Olin Merviin yhteydessä ja luin heidän kotisivujaan; kun koiraa on ottamassa on erinomaisen tärkeää millaiselta kasvattajalta sen ottaa, että sillä tosiaan on paperit, hyväluonteiset ja terveet vanhemmat ja että kasvattaja ottaa vielä jälkeenpäinkin vastuuta pennusta. Unelmoitu on vuoden verran ja nyt jotenkin tuntuu että tätä vauvakuumetta ei ehkä saa sammutettua...Torsti täytti jouluaattona jo 5 vuotta ja meidän edelliset bullmastiffit on kuolleet siinä 7 vuoden iässä, niin että Torsti kyllä leikkisyydestä ja terveydestään huolimatta varmasti arvostaisi pikku palleroa jota saisi opettaa tavoille ja vähän kiusatakkin...ou nou! Varoituksen kyllä kasvattajalta sain...nimittäin kuulemma kun ranskiksiin ihastuu niin yksi ei vain riitä!!! APUA!!!

Ensimmäistä kertaa vietämme tipatonta tammikuuta. Se ajatus vain tuli ja sitten se tuli todeksi. Ei ole ollut vaikeuksia. Ajatus hyvä ruoka JA viini monesti käy mielessä ja siinä onkin hyvä syy pitää se tipaton; ei ole syytä juurtua tarpeettomiin rutiineihin. Pois se meistä!!!

Jos jonkun lainauksen Coelhon kirjasta haluaisin KUITENKIN tähän loppuun laittaa, se voisi olla vaikka tämä: "Älä lannistu toisten mielipiteistä. Vain keskinkertaisuus on turvallista, joten ota riski ja tee mitä haluat. Etsi ihmisiä jotka eivät pelkää erehtyä ja sen vuoksi erehtyvät. Siitä syystä heidän työtään ei pidetä aina arvossa. Mutta sellaiset ihmiset muuttavat maailmaa ja onnistuvat monien erehdysten jälkeen tekemään oikein jotain sellaista joka saa aikaan täydellisen muutoksen heidän elinympäristössään." Kaunista tekstiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti