tiistai 17. tammikuuta 2012

Keksiviikko

Kummitätini ilmoitti minulle 70-vuotis onnittelupuhelussaan että päiviä on lyhnnetty. Jumala kuulemma on niin tehnyt kun meillä ihmisillä on niin kurjaa täällä maan päällä! Eikö sinustakin tunnu että aika menee nopsaan...päivä, viikko, kuukausi...kohta on jo taas kesä! (ja syksy)
Paljon mahdollista! :P Tämä viikkokin on mennyt taas niin nopeasti Grishamia viimeistellessä (nyt saisi jo loppua että pääsisi uuden kimppuun) mutta en ole missään välissä ehtinyt lukea kirjaa loppuun...

Ensinnäkin räätälin vastaanotto kesti tänään tosi pitkään. Päiviteltiin reseptit ajan mukaisiksi ja silputtiin turhat pois jaloista, todettiin että minulla todella on tämä "astman kaltainen tila" ja nyt on sitten kortisoni suihkeiden lisäksi ihan määräyksellä singulair joka kyllä sitten auttaakin. Olen sitä tähän saakka lapsien pakkaksesta pahimmillaan napannut muutamaa ja sen tunnustinkin. Ventoline ei taida tehdä enää yhtään mitään meikäläiselle. Päiviteltiin muutkin asiat; tuleva magneetti Helmikuussa (jonka jälkeen voin todistaa teille että EDELLEENKIN löytyy aivotoimintaa ihan todistetusti) ja että HB on mitä on, jos tippuu oikein heikoksi niin veripussista sitten trippipurkki niinkuin Vampyyripäiväkirjassa?!

Ranskiskuume jyllää. Laitoin jälleen säköpostia ja on nyt yhdestä toisesta perheestä kiinni miten meidän tämän pentueen kanssa käy...yaiks! Pian meillä voi olla oma pikku vauveli...ja jos ei nyt niin alkukesästä ehkä? Torstista tulee tosi ihana isoveli. Kun on katsonut sen leikkiä 3,5kk Juden kanssa, niin se on ollut aivan ihanaa...

Kuntoilulupauskin on pitänyt. Todella lyhyitä hissuttelu lenkkejä olen tähän saakka (ja jälkeenkin) vetänyt, tänään käytiin vielä porukalla uimahallissakin (Emma, Moona ja Toni) jonka jälkeen kylläkin "tätin luukulla" jossa sain tehtävän tilata "tomino flarin". No, eihän se ole pohjalaiselle homma eikä mikään. Tomino flari tilattiin ja se saatiin ja sitten juhlistettiin Tonin nimppareita ja syötiin mässyä! :)

Tämäkin viikko on vain kadonnut jonnekkin jo keskivaiheille; ennenkuin ehdin hihkaistakkaan taidan olla takaisin reumaparantolan hoivissa jossa ainakin toivon mukaan askartelu-aktiviteetteja tarjoillaan railakkaan allasjumpan kera. Harmi kun toinen huligaani ei ole paikalla :(.

1 kommentti: