maanantai 9. tammikuuta 2012

Stephanie Mayer

Luin juuri Stephanie Meyerin 2009 kirjoittaman "the host" kirjan englanniksi. Se sattui ihan vahingossa käteen viime kirjastoreissulla ja oli todella onnistunut sattuma. Sitä ei ole meinannut saada kädestä laitettua pois; olen lukenut, lukenut, lukenut. Ja SUOSTTELEN! Pieni tarkastelu kertoi että siitä on tulossa kevään aikana elokuva joten ajoituskin oli melko täydellinen.
http://www.stepheniemeyer.com/thehost.html
Hienoa että Meyerin kirjoja verrataan jopa Pottereihin, on ihanaa että maailmasta löytyy näin mahtavan mielikuvituksen omaavia henkilöitä jotka osaavat / jaksavat / viitsivät ne kirjoittaa paperille muiden nautinnoksi.

Myös Riikka Pulkkisen RAJA kirja oli innostanut Renny Harlinin ottamaan kirjailijaan yhteyttä (kertovat naistenlehdet) ja suunnitteilla voi olla jopa elokuva. Itse luin kyseisen kirjan elokuussa 2011 kuntoutuksessa ollessani ja pidin siitä aivan mielettömästi.

Hyviä kirjavinkkejä otetaan mieluusti vastaan! Tämänhetkisiä lempikirjailijoita lienevät JO NESBO, LUDLUM, STEPHANIE MEYER, DIANA GABALDON, PAOLO COELHO näin alkajaisiksi, eli laidasta laitaan!

2 kommenttia:

  1. Raja on mulla pokkarina, tällä hetkellä Moonalla luettavana, tuntuu kestävän "jonkin aikaa" mutta kun se vapautuu niin saat lainaan! Mulla olisi sulle myös "piiat" ellet vielä ole ehtinyt lukea?

    VastaaPoista